members.png
May 24

Verdict on 256gb memory cards?

6 comments

Planning to get the largest, fast-enough memory card for this unit, but want to make sure to pick one that has a good track history. Thoughts? Thanks!

May 27

Samsung 256 evo SElect works great for me.

I've been using a Samsung Pro Endurance. No issues so far.

N.

Jun 22

I just installed Samsung EVO256 U3 Class 10 SD card, transferred the 0.52 FW to it and it’s not installing. The green video light flashes 6X then goes off, then repeats this.

Nowhere does it explain what this flashing sequence means. Can anyone help? I’m suspecting it’s not reading the card and not installing the latest FW

Jun 23

So the new firmware is junk? Has anyone had any luck getting it installed?

New Posts
  • I bought a bike with the k2 I on it . First the phone app said to update the firmware.(so I did it) Now I can connect to the WiFi off the k2 but once I enter settings I always get this . Does this mean that the cameras are broken? Thanks for the help (sorry for my bad English)
  • @Michael Williams asked in in another thread where we are all from. I am interested in this, too. But as we should not spam a thread about a technical problem with off-topic posting, I decided that is would be better to create a separate thread for this. So here it is and everybody is invited to tell us where he/she is from and show us how international this forum is. I am located in a small city beside Duesseldorf, Germany, and riding a Tiger 1200 XRT.
  • Had the K2 for 5 days now. Overall its pretty good. I have a few issues that I need to look into. 1 - The lens seems to black out in the bottom (say 4 and 8 O'Clock) A bit like the lens has Glaucoma... 2 - I start my bike, put helmet, gloves on, ride off, but recording doesn't start until I am a few miles away, has to be at least 5 minutes after setting off, and maybe 6 minutes after starting the bike. An I supposed to wais 6 minutes before setting off? 3 - I have to do something with how I transfer the files, WiFi just doesn't cut it. My bike (R1250GS Adventure) automatically powers off after X minutes, not sure exactly how many, to preserve the battery, the WiFi hasn't managed to transfer a 3 minute file before the bike powers off. I cant view from the bike, stream, as it doesn't stream, it just jitters from frame to frame. I have an iPhone XS Max if that makes any difference. So far I have not been able to download or view any recording, only when setting up on live view. On the plus side, it only took 30 minutes to set up on the bike, only having to remove the tank panel. Does anyone have any thoughts on my three issues?
© INNOVV TECH CO., LTD @ 2013~2019
  • w-tbird
  • w-facebook
  • w-googleplus