members.png
Sep 15, 2018

Stopped working

11 comments

K2 was working fine one month until 09.09.2018

Led's are blinking and no wifi connection to unit. I tried to reset K2 unit but no change.

I uplouded a video (Stopped working.mp4) of blinkking rate.

Sep 15, 2018

 

Rear camera shows same video in several recordings. Wondering if rear camera failure is cause of K2 failure or is it only sympton of failure.

Sep 17, 2018

 

 

 

You can find the ports on DVR printed F & R, F- front camera, R- Rear camera.

 

The camera system can work if the only camera plugged into the Port printed F.

 

So you can plug one of two cameras to the port printed F and power on camera system, to see if it can work properly.

 

Rear camera shows same video in several recordings. Wondering if rear camera failure is cause of K2 failure or is it only sympton of failure.
You can do so, and let us know the result.
Sep 17, 2018

Working fine when only front camera plugged in.

Sep 18, 2018

Two cameras are exactly same, the only difference is the cable length, one is 3 meter, other is 1.5 meter.

 

So the front camera is 3 meter one?

 

If so, the rear camera needs to be replaced.

Sep 18, 2018

Yes, front camera cable is 3 meters and rear camera cable is 1.5 meters.

Sep 18, 2018

Thanks for update, you can see our guys have sent you the message to replace the front camera with 3 meter video cable.

Sep 18, 2018

You ment rear camera with 1.5 meters cable, right ;)

Sep 18, 2018
Working fine when only front camera plugged in.

To avoid misunderstanding, can you confirm the video cable length from the above camera you mentioned?

 

Sep 18, 2018

Faild camera is rear camera and cable isiso 1.5meters long.

 

 

 

Sep 18, 2018

Get it, that this camera with 1.5 m video cable plugged the port printed with F does not work.

 

Our guys will send you email to arrange the replacement.

Oct 24, 2018

Got today my replacement rear camera. istalled, tested and working. Thanks to all

New Posts
  • @Michael Williams asked in in another thread where we are all from. I am interested in this, too. But as we should not spam a thread about a technical problem with off-topic posting, I decided that is would be better to create a separate thread for this. So here it is and everybody is invited to tell us where he/she is from and show us how international this forum is. I am located in a small city beside Duesseldorf, Germany, and riding a Tiger 1200 XRT.
  • Had the K2 for 5 days now. Overall its pretty good. I have a few issues that I need to look into. 1 - The lens seems to black out in the bottom (say 4 and 8 O'Clock) A bit like the lens has Glaucoma... 2 - I start my bike, put helmet, gloves on, ride off, but recording doesn't start until I am a few miles away, has to be at least 5 minutes after setting off, and maybe 6 minutes after starting the bike. An I supposed to wais 6 minutes before setting off? 3 - I have to do something with how I transfer the files, WiFi just doesn't cut it. My bike (R1250GS Adventure) automatically powers off after X minutes, not sure exactly how many, to preserve the battery, the WiFi hasn't managed to transfer a 3 minute file before the bike powers off. I cant view from the bike, stream, as it doesn't stream, it just jitters from frame to frame. I have an iPhone XS Max if that makes any difference. So far I have not been able to download or view any recording, only when setting up on live view. On the plus side, it only took 30 minutes to set up on the bike, only having to remove the tank panel. Does anyone have any thoughts on my three issues?
  • After the firmware v61 update, I noticed the blue light on the power transformer never goes off - no matter how long the bike is off. Is this normal? What could possibly be powering this other than my battery?
© INNOVV TECH CO., LTD @ 2013~2019
  • w-tbird
  • w-facebook
  • w-googleplus