members.png
May 22

Is there a way to change the default password?

7 comments
May 23

Sure. You can change the wifi password within the app. See option on top.

 

 

 

May 23

Many thanks Forstie.

I have tried that several times.

 

1) When I click on password, it wants the default password. After inputting the default password it says 're link wifi with password'. It does not give me an opportunity to enter a new password.

 

2) If I click on password and input a new password, it says 'input error'

 

So I seem to be going round in a circle and do not appear to be able to input a new password.

 

 

May 24

@nmgorsia

 

What phone do you have? and have you download the last version of App?

 

Here we tested it again, it works as it should.

 

Click the passwords, and input new, you can try on very simple one, like 87654321, and click OK, it should work.

 

WiFi will be disconnected after change, you need to reconnect WiFi and input new Password again.

 

To change back to the default password, just reinstall the firmware, can download from website.

May 24

Solved it, the new password must be at least 8 characters.

Load more replies
Aug 8

Can it be more than 8 characters ?

The chipset limits the input no more than 8 characters.

New Posts
  • @Michael Williams asked in in another thread where we are all from. I am interested in this, too. But as we should not spam a thread about a technical problem with off-topic posting, I decided that is would be better to create a separate thread for this. So here it is and everybody is invited to tell us where he/she is from and show us how international this forum is. I am located in a small city beside Duesseldorf, Germany, and riding a Tiger 1200 XRT.
  • Had the K2 for 5 days now. Overall its pretty good. I have a few issues that I need to look into. 1 - The lens seems to black out in the bottom (say 4 and 8 O'Clock) A bit like the lens has Glaucoma... 2 - I start my bike, put helmet, gloves on, ride off, but recording doesn't start until I am a few miles away, has to be at least 5 minutes after setting off, and maybe 6 minutes after starting the bike. An I supposed to wais 6 minutes before setting off? 3 - I have to do something with how I transfer the files, WiFi just doesn't cut it. My bike (R1250GS Adventure) automatically powers off after X minutes, not sure exactly how many, to preserve the battery, the WiFi hasn't managed to transfer a 3 minute file before the bike powers off. I cant view from the bike, stream, as it doesn't stream, it just jitters from frame to frame. I have an iPhone XS Max if that makes any difference. So far I have not been able to download or view any recording, only when setting up on live view. On the plus side, it only took 30 minutes to set up on the bike, only having to remove the tank panel. Does anyone have any thoughts on my three issues?
  • After the firmware v61 update, I noticed the blue light on the power transformer never goes off - no matter how long the bike is off. Is this normal? What could possibly be powering this other than my battery?
© INNOVV TECH CO., LTD @ 2013~2019
  • w-tbird
  • w-facebook
  • w-googleplus