members.png
Apr 9

Innovv K2 firmware

4 comments

This firmware updated the last bug, that 720p 60fps was set but could not be saved after next startup.

 

That is all.

 

If you do not need to set to 720p 60fps, no necessary to update.

Apr 11

Thank you for help, yes, we will do test.

 

At least, we now fixed the bug that 720p could not save.

Apr 11

@Rock Liu

Yes, I know. But I already tested 720p in V39 by directly modifying the resolution within the firmware. After that, I prefer 1080p :-) So I can live with the bug in the V39.

 

What I still would love to do is, reducing the sharpness a little bit. I know that the values are in the range of 0-100 within the firmware, but have not found the corresponding data field yet. Maybe you can tell me, what the current value for sharpness is. That would help me in finding the data field.

 

New Posts
  • Had the K2 for 5 days now. Overall its pretty good. I have a few issues that I need to look into. 1 - The lens seems to black out in the bottom (say 4 and 8 O'Clock) A bit like the lens has Glaucoma... 2 - I start my bike, put helmet, gloves on, ride off, but recording doesn't start until I am a few miles away, has to be at least 5 minutes after setting off, and maybe 6 minutes after starting the bike. An I supposed to wais 6 minutes before setting off? 3 - I have to do something with how I transfer the files, WiFi just doesn't cut it. My bike (R1250GS Adventure) automatically powers off after X minutes, not sure exactly how many, to preserve the battery, the WiFi hasn't managed to transfer a 3 minute file before the bike powers off. I cant view from the bike, stream, as it doesn't stream, it just jitters from frame to frame. I have an iPhone XS Max if that makes any difference. So far I have not been able to download or view any recording, only when setting up on live view. On the plus side, it only took 30 minutes to set up on the bike, only having to remove the tank panel. Does anyone have any thoughts on my three issues?
  • After the firmware v61 update, I noticed the blue light on the power transformer never goes off - no matter how long the bike is off. Is this normal? What could possibly be powering this other than my battery?
  • I'm at a slight disadvantage, as my bike is still in a container ship, travelling back to the US, but I'll see if I can make my point clearly enough. I've been told that if I connect to the K2, using WiFi, and the K2 App on my cell phone, that the time would be correctly set within the K2. I'm afraid that this is not correct, at least it's not correct under a few sets of circumstances. First of all, in certain parts of the world, you need to set your phone to override the current time, and set it manually. For instance, all of China uses a single timezone (Beijing time), but my iPhone got confused, and thought that there were multiple time zones, and so, I had to override the time setting. As a result, although I connected my iPhone to the K2WiFi, and then enabled the IOS app, and selected settings, I still ended up with a situation where the time on the K2 was at least 1 hour different from the time on my phone. Throughout my trip, I often tried to get the time of the K2 to be properly set, and I think that I achieved it only once. In all other cases, it was between 1 and 2 hours off. So, my question is, why don't you allow me to set the time, or select the time zone within the K2, rather than relying on using the Phone? As IOS versions on the phone change, it is likely that they'll handle time zones differently, perhaps forcing you to make odd choices in some cases, but if I was able to manually set the time zone in the K2, we eliminate any chance that the system will have the wrong time. The outcome, if you want to set the time, connect to the K2 over WiFi, set the time, and exit. It's just about perfect, and it addresses all of the possible irregularities that exist as we travel around the world. Thoughts?
© INNOVV TECH CO., LTD @ 2013~2019
  • w-tbird
  • w-facebook
  • w-googleplus