members.png
Aug 26, 2018

3 Issues so far that I've encountered

1 comment

Hi, I've been out for 2 - 1-2 hours rides now to test the Innovv K2. Here are 3 issues that comes up so far and if anyone can help me please do.

 

1 - After about 30 minutes of riding my gps fails to work, the K2 continues to record but the speedometer freezes at a certain speed and never changes until I turn everything off.

 

2 - In the SD card it creates 2 folders - Video and Park, I do not have Park mode activated. It puts files in both folders.

 

3 - When I turn off my bike, usually it stays on for 10 seconds then turns off, but the LED wifi, camera and gps stays steady on, until I turn the ignition back on then the LED turns off,

 

Anything to help would be appreciated.

Aug 27, 2018
1 - After about 30 minutes of riding my gps fails to work, the K2 continues to record but the speedometer freezes at a certain speed and never changes until I turn everything off.

Where do you mount the GPS? It needs to explore to the sky. GPS is waterproof.

 

 

2 - In the SD card it creates 2 folders - Video and Park, I do not have Park mode activated. It puts files in both folders.

Park mode folder combine files generated by G-sensor and Parking mode.

As you do not enable Park mode, so those files were generated by G-sensor while you ride on road, the vibration/Bump.

 

3 - When I turn off my bike, usually it stays on for 10 seconds then turns off, but the LED wifi, camera and gps stays steady on, until I turn the ignition back on then the LED turns off,

Where did you connect the Yellow wire from the converter? It should be the switched power source.

 

Base on your issue, can you change the yellow wire to other switched power source?

 

Keep me updated after your further checking.

New Posts
  • @Michael Williams asked in in another thread where we are all from. I am interested in this, too. But as we should not spam a thread about a technical problem with off-topic posting, I decided that is would be better to create a separate thread for this. So here it is and everybody is invited to tell us where he/she is from and show us how international this forum is. I am located in a small city beside Duesseldorf, Germany, and riding a Tiger 1200 XRT.
  • Had the K2 for 5 days now. Overall its pretty good. I have a few issues that I need to look into. 1 - The lens seems to black out in the bottom (say 4 and 8 O'Clock) A bit like the lens has Glaucoma... 2 - I start my bike, put helmet, gloves on, ride off, but recording doesn't start until I am a few miles away, has to be at least 5 minutes after setting off, and maybe 6 minutes after starting the bike. An I supposed to wais 6 minutes before setting off? 3 - I have to do something with how I transfer the files, WiFi just doesn't cut it. My bike (R1250GS Adventure) automatically powers off after X minutes, not sure exactly how many, to preserve the battery, the WiFi hasn't managed to transfer a 3 minute file before the bike powers off. I cant view from the bike, stream, as it doesn't stream, it just jitters from frame to frame. I have an iPhone XS Max if that makes any difference. So far I have not been able to download or view any recording, only when setting up on live view. On the plus side, it only took 30 minutes to set up on the bike, only having to remove the tank panel. Does anyone have any thoughts on my three issues?
  • After the firmware v61 update, I noticed the blue light on the power transformer never goes off - no matter how long the bike is off. Is this normal? What could possibly be powering this other than my battery?
© INNOVV TECH CO., LTD @ 2013~2019
  • w-tbird
  • w-facebook
  • w-googleplus